De rij-instructeurs van Rijschool Michel van Eck hebben de afgelopen jaren diverse bijscholingen gevolgd om zich te specialiseren en ieder type leerling nog beter te kunnen begeleiden. Zo kunnen wij klanten begeleiden met Rij- en Faalangst, Autisme en/of ADHD en uitstekend opleiden voor het rijbewijs.

 

De rij-instructeur onderzoekt in het begin aan de hand van de ‘eigen verklaring” of er bij het CBR een medisch traject moet worden gestart. Zo ja, dan kunnen wij hierin vanaf het begin begeleiding bieden welke wegen bewandeld moeten worden om rijgeschikt te worden bevonden. Ook bieden wij ondersteuning als de kandidaat wordt uitgenodigd voor een eventuele rijtest door het CBR.

Heb je faalangst? Of last van rijangst? Of andere indicaties? Laat het ons weten, dan houden we daar rekening mee! Wij hebben gecertificeerde instructeurs die je rijles kunnen verzorgen op een manier waar jij je prettig bij voelt. Wij hebben immers ruime ervaring in het begeleiden van o.a. angsten en weet dat je zeker niet de enige bent. Bel 0344-621184 voor meer informatie of schrijf je direct in via onze website.