Onze zekerheden

Dit kunnen we jou garanderen!

Rijschool Michel van Eck doet er iedere dag alles aan om de beste optie te zijn voor het halen van jouw rijbewijs. Niet voor niets krijgt onze rijschool een 9,2 als beoordeling van onze leerlingen op Klantenvertellen.nl! Wij bieden onze leerlingen tenminste 12 zekerheden:

1

Rijles met een glimlach.
Het spreekt eigenlijk voor zich dat je iedere rijles met een glimlach achter het stuur stapt en met plezier je rijbewijs wilt halen. Samen bekijken wij de mogelijkheden en bepalen we wat voor ieder persoon de juiste en prettigste manier van opleiden is om het rijbewijs te behalen. In het gehele proces wordt je daarom vriendelijk begeleid door instructeurs met de juiste kennis en passie voor het vak.

Jouw wensen zijn ons uitgangspunt.
Het halen van je rijbewijs is een bijzondere gebeurtenis in je leven. Wij realiseren ons dat als geen ander. Daarom besteden wij aan het halen van jouw rijbewijs de grootst mogelijke aandacht. Wij bieden je niet alleen een professionele rijopleiding, maar ook een mensgerichte aanpak en persoonlijke begeleiding.

2

3

Goede telefonische bereikbaarheid.
Heb je een vraag? Dan wil je niet altijd gebonden zijn aan kantoortijden. Daarom is onze rijschool goed telefonisch bereikbaar tijdens onze ruime openingstijden. Zodat jij ook ‘s avonds of in het weekend antwoord krijg op al je vragen.

Hogere kwaliteit door bescholing.
Net als onze klanten gaan wij enkel voor de hoogste kwaliteit, dit kunnen wij alleen doen door onszelf iedere dag uit te dagen en te verberteren. Dit doen we iedere keer weer door diverse bijscholingen te volgen, te leren van elkaar, we gaan op onderzoek uit en komen terug als specialist.

4

5

Altijd op de hoogte.
Goede communicatie is één van onze speerpunten. Daarom informeren wij je altijd over de laatste ontwikkelingen. Dit doen we o.a. via onze website, Facebook en Twitter. We brengen je nieuws vanuit onze rijschool en geven je natuurlijk tips en tricks.

Altijd schone lesauto’s.
Wij ontvangen je alleen in onze lesauto’s als die op en top schoon zijn. Onze lesauto’s voldoen aan de richtlijnen van het CBR en beschikken over airco, cruisecontrol, elektrische en verwarmde buitenspiegels etc. De lesauto’s worden onderhouden bij de officiële merkdealer en zijn in de wintermaanden standaard voorzien van winterbanden.

6

7

Rijschool Michel van Eck online.
Rijschool Michel van Eck heeft een zeer gebruiksvriendelijke en informatieve website. Zo vindt je er praktische informatie over alle producten van het CBR,  maar ook het laatste nieuws, aanbiedingen en een gastenboek. Bovendien kan jij je via de website direct online inschrijven voor je rijopleiding of een proefles.

Externe klantbeoordeling.
Omdat wij willen weten hoe jullie ons bedrijf ervaren, werken wij met Klantenvertellen.nl waarbij jij als klant ons kan beoordelen op je ervaring met onze rijschool. Alle reviews zijn openbaar en toegankelijk via onze website en de website van Klantenvertellen.nl. Op deze manier laten wij je zien hoe transparant en betrouwbaar wij zijn en leren wij weer van je feedback.

8

9

Rijles voor iedereen.
Je bent altijd welkom bij ons; we richten ons niet op een specifieke doelgroep. Het maakt dus niet uit welke leeftijd je hebt, wat je verdient of uit wat voor cultuur je komt. Rijschool Michel van Eck maakt geen verschil tussen de ene klant en de andere.

Afspraak is afspraak.
Heb jij bij ons een lespakket gekocht, een tussentijdse toets of een examendatum afgesproken? Wij houden ons altijd aan de gemaakte afspraak zodat jij niet voor een onaangename verrassing komt te staan.

10

11

Kennismaken met een proefles
Bij onze rijschool heb jij de mogelijkheid om met een proefles eerst kennis te maken met onze rijschool. Na de proefles kunnen wij een inschatting maken hoeveel rijlessen je ongeveer nodig hebt om het rijbewijs te kunnen halen en krijg je een indicatie wat de kosten hiervan zijn. De proefles bieden wij je aan tegen een gereduceerde prijs van € 45,- en is gratis indien jij je daarna inschrijft voor een lespakket.

Altijd begrip voor angst.
Heb je faalangst? Of last van rijangst? Laat het ons weten, dan houden we daar rekening mee! Wij zijn gecertificeerde instructeurs die je rijles kunnen verzorgen op een manier waar jij je prettig bij voelt. Wij hebben immers ruime ervaring in het begeleiden van angsten en weet dat je zeker niet de enige bent.

12

Spreekt het je aan?

Dat zijn tenminste twaalf zekerheden die wij jou kunnen bieden op weg naar jouw rijbewijs.
Inschrijven bij een van de beste rijscholen in deze regio?