Onze lesmethodes

Hoe gaan wij te werk?

Welkom bij Rijschool Michel van Eck. Als rijschool verzorgen wij rijopleidingen voor de personenauto met een duidelijke visie welke zich richt op de klant. Met een hecht team met passie voor het vak werken wij gezamenlijk met jou naar je rijbewijs toe, met een persoonlijke aanpak en prettig contact staan wij altijd voor jou klaar.

A

UITGEBREID LESADVIES
Je krijgt bij aanvang van je rijopleiding een uitgebreid lesadvies, een rijopleiding op maat en vooraf duidelijk inzicht in de kosten. Zo weet jij precies waar je aan toe bent en kan je de keuze maken welk pakket het best bij je past. Daarnaast werken wij met een online vorderingenkaart waarin alle handelingen op een overzichtelijke manier vermeld staan. Via een handige RijbewijsApp heb jij altijd inzicht in je afspraken en vorderingen. Op deze manier weten jij en je instructeur allebei precies hoe ver je gevorderd bent, en welke onderdelen nog extra aandacht verdienen.

A

OPLEIDING OP MAAT
Door het aanbod van diverse lespakketten kunnen wij je een opleiding op maat aanbieden. Er zijn verschillende type lespakketten eventueel met of zonder een tussentijdse toets, zodat er altijd een lespakket is die bij je past. Bij ieder lespakket ontvang je een online iTheoriecursus, bestaande uit een digitaal lesboek welke is ingedeeld volgens 25 CBR categorieën waarbij elk hoofdstuk wordt afgesloten met een interactieve toets. Daarnaast kan je op een unieke manier het leren herkennen van gevaarlijke situaties aan de hand van 100 verschillende animaties voor het oefenen van gevaarherkenning. Na de theorie heb je de beschikking om 50 theorie-examens te kunnen oefenen op dezelfde wijze als bij het officiële CBR examen. Daarnaast tref je voor de praktijkinstructie 60 heldere en duidelijke 3-D films aan als ideale voorbereiding op de praktijklessen.

A

UITSTEKENDE LESAUTO’S
Wij rijden met luxe en comfortabele rookvrije lesauto’s welke o.a. zijn voorzien van de meest uitgebreide opties zoals o.a. airco, cruisecontrol, elektriche ramen/spiegels en verwarmde buitenspiegels etc. De lesauto’s zijn dealer onderhouden en voldoen aan de strengste veiligheidseisen. Ook zijn onze lesauto’s in de winterse maanden standaard voorzien van winterbanden. Om deze redenen sluiten onze lesauto’s dan ook perfect aan bij de eisen welke wij onszelf als rijschool stellen om aan de hoogst mogelijke kwaliteit tijdens je rijopleiding te voldoen.

Wij doen er alles aan om de snelste en beste weg te zijn naar je rijbewijs.
Onze lesmethodes zijn effectief en zorgen voor een positief resultaat. Wat cijfers:

GESLAAGDEN

OPFRISCURSUSSEN

BEOORDELING KLANTENVERTELLEN.NL

Heb je vragen over onze lesmethodes?