Je rij-instructeur

Wie helpen jou achter het stuur?

Michel van Eck is een vakbekwame rij-instructeur met ruim 22 jaar ervaring en expertise van o.a. het begeleiden van leerlingen met faalangst, rijangst, autisme, adhd etc. Er wordt gelest in een moderne Volkswagen Golf lesauto wat een uitstekend, en vooral betrouwbaar merk is om in te leren rijden. Graag help ik je op weg met het behalen van je rijbewijs en stel mij alvast aan je voor!

Michel
Leuk dat je de website bezoekt, graag wil ik mij aan je voorstellen. Mijn naam is Michel van Eck en ik ben vanaf 1999 werkzaam als rij-instructeur en sinds 2007 heb ik mijn eigen rijschool.

In de loop der jaren heb ik diverse bijscholingen en cursussen gevolgd om de kwaliteit van het uitoefenen van ons vak nog verder te verbeteren. Door middel van de ruime ervaring welke ik in de afgelopen 22 jaar heb opgebouwd met een brede klantenkring kan ik uitstekend iedere type leerling op hem of haar afgestemde wijze opleiden. Ook in het begeleiden en opleiden van faalangstigen en/of personen met rijangst heb ik in de loop der jaren een zeer ruime ervaring opgedaan. Ik hoop je binnenkort bij mij in de lesauto te kunnen begroeten!

– Gecertificeerd Rij-instructeur categorie B
– Gecertificeerd Rij-instructeur categorie B-E
– Gecertificeerd Faal- en Rijangst instructeur
– Gecertificeerd Stagementor

Spreekt het je aan?

Wil jij graag leren rijden van één van deze instructeurs? Dat kan! Schrijf je nu in voor een rijopleiding en stap direct zelf achter het stuur!