Onze instructeurs

Wie helpen jou achter het stuur?

Rijschool Michel van Eck bestaat uit een team van enthousiaste en vakbekwame rij-instructeurs met veel ervaring en expertise zoals het begeleiden van leerlingen met faalangst, rijangst, autisme, adhd etc. Ons team rijdt in verschillende moderne Volkswagen lesauto’s wat een uitstekend, en vooral betrouwbaar merk is om in te leren rijden. Wij helpen je graag op weg met het behalen van je rijbewijs en stellen ons alvast graag aan je voor!

Michel
Leuk dat je de website bezoekt, graag wil ik mij aan je voorstellen. Mijn naam is Michel van Eck en ik ben vanaf 1999 werkzaam als rij-instructeur en sinds 2007 heb ik mijn eigen rijschool waarbij ik dagelijks nauw samenwerk met 3 enthousiaste collega’s.

In de loop der jaren heb ik diverse bijscholingen en cursussen gevolgd om de kwaliteit van het uitoefenen van ons vak nog verder te verbeteren. Door middel van de ruime ervaring welke ik in de afgelopen 19 jaar heb opgebouwd met een brede klantenkring kan ik uitstekend iedere type leerling op hem of haar afgestemde wijze opleiden. Ook in het begeleiden en opleiden van faalangstigen en/of personen met rijangst heb ik in de loop der jaren een zeer ruime ervaring opgedaan. Ik hoop je binnenkort bij mij of bij een collega in de lesauto te kunnen begroeten!

– Gecertificeerd Rij-instructeur categorie B
– Gecertificeerd Rij-instructeur categorie B-E
– Gecertificeerd Faal- en Rijangst instructeur
– Gecertificeerd Stagementor

Paul
Mijn naam is Paul en ik ben al vele jaren werkzaam in de rij-instructie. Ik ben werkzaam als rij-instructeur voor de personenauto en kan mede door mijn ervaring ieder type leerling begeleiden en opleiden naar een succesvol resultaat op weg naar het rijbewijs.

Ook personen met faalangst of rijangst kan ik met mijn rustige manier van lesgeven uitstekend coachen en begeleiden zodat iedereen zich op zijn gemak voelt en op een prettige manier het rijbewijs kan halen. Ik hanteer een persoonlijke en geduldige manier van lesgeven en zorg voor een plezierige sfeer in de auto.

Ook heb ik inmiddels veel ervaring in het bijscholen van mensen die het rijbewijs al bezitten maar problemen hebben met rijangsten of al lang niet achter het stuur hebben gezeten en een opfris training willen.

– Gecertificeerd Rij-instructeur categorie B
– Gecertificeerd Rij-instructeur categorie B-E
– Gecertificeerd Faal- en Rijangst instructeur
– Gecertificeerd Autisme en ADHD instructeur
– Gecertificeerd Stagementor

Agnes
Hoi, graag wil ik me aan je voorstellen. Mijn naam is Agnes en ik ben werkzaam als rij-instructrice en daarnaast samen met Michel het aanspreekpunt voor klanten, inschrijvingen, administratie en het verzorgen van de inkoop van examens.

Met mijn sociaal pedagogische achtergrond heb ik de afgelopen vijftien jaar een ruime ervaring opgedaan in het werken met mensen van verschillende leeftijden, met verschillende achtergronden. Daarnaast beschik ik inmiddels over een ruime ervaring in het opleiden, begeleiden en coachen van personen met faalangst en/of rijangst.

Binnen deze ervaringen heb ik gemerkt dat het opleiden, begeleiden en coachen van mensen mijn passie heeft. Bij onze rijschool heb ik de mogelijkheid om met deze passie aan de slag te gaan en anderen te helpen hun talenten maximaal te ontplooien.

 – Gecertificeerd Rij-instructrice categorie B
– Gecertificeerd Faal- en Rijangst instructrice

Sara
Hoi, mijn naam is Sara en ik kan in mijn werk bij Rijschool Michel van Eck iedere dag weer genieten van mijn passie ‘autorijden’. Gelukkig heb ik van mijn hobby mijn werk kunnen maken en kan ik iedere dag weer aan de slag om met veel plezier nieuwe rijbewijs kandidaten met succes op weg te helpen naar het felbegeerde roze pasje.

Ik vind het prettig om op een persoonlijke en duidelijke manier les te geven en voor de kandidaat een rustige sfeer te creëren in de auto waarbij iedereen zich thuis voelt. Door middel van mijn opleiding als RIS-instructrice kan ik iedere klant op een verantwoorde wijze opleiden naar het rijexamen.

– Gecertificeerd Rij-instructrice categorie B
– Gecertificeerd Autisme en ADHD instructrice

Spreekt het je aan?

Wil jij graag leren rijden van één van deze instructeurs? Dat kan! Schrijf je nu in voor een rijopleiding en stap direct zelf achter het stuur!

Klik hier