Onze instructeurs

Wie helpen jou achter het stuur?

Michel van Eck is een vakbekwame rij-instructeur met ruim 20 jaar ervaring en expertise van o.a. het begeleiden van leerlingen met faalangst, rijangst, autisme, adhd etc. Er wordt gelest in een moderne Volkswagen Golf lesauto wat een uitstekend, en vooral betrouwbaar merk is om in te leren rijden. Graag help ik je op weg met het behalen van je rijbewijs en stel mij alvast aan je voor!

Michel
Leuk dat je de website bezoekt, graag wil ik mij aan je voorstellen. Mijn naam is Michel van Eck en ik ben vanaf 1999 werkzaam als rij-instructeur en sinds 2007 heb ik mijn eigen rijschool.

In de loop der jaren heb ik diverse bijscholingen en cursussen gevolgd om de kwaliteit van het uitoefenen van ons vak nog verder te verbeteren. Door middel van de ruime ervaring welke ik in de afgelopen 20 jaar heb opgebouwd met een brede klantenkring kan ik uitstekend iedere type leerling op hem of haar afgestemde wijze opleiden. Ook in het begeleiden en opleiden van faalangstigen en/of personen met rijangst heb ik in de loop der jaren een zeer ruime ervaring opgedaan. Ik hoop je binnenkort bij mij in de lesauto te kunnen begroeten!

– Gecertificeerd Rij-instructeur categorie B
– Gecertificeerd Rij-instructeur categorie B-E
– Gecertificeerd Faal- en Rijangst instructeur
– Gecertificeerd Stagementor

Agnes
Hoi, graag wil ik me aan je voorstellen. Mijn naam is Agnes en ik ben werkzaam als rij-instructrice en daarnaast samen met Michel het aanspreekpunt voor klanten, inschrijvingen, administratie en het verzorgen van de inkoop van examens.

Met mijn sociaal pedagogische achtergrond heb ik de afgelopen vijftien jaar een ruime ervaring opgedaan in het werken met mensen van verschillende leeftijden, met verschillende achtergronden. Daarnaast beschik ik inmiddels over een ruime ervaring in het opleiden, begeleiden en coachen van personen met faalangst en/of rijangst.

Binnen deze ervaringen heb ik gemerkt dat het opleiden, begeleiden en coachen van mensen mijn passie heeft. Bij onze rijschool heb ik de mogelijkheid om met deze passie aan de slag te gaan en anderen te helpen hun talenten maximaal te ontplooien.

 – Gecertificeerd Rij-instructrice categorie B
– Gecertificeerd Faal- en Rijangst instructrice

Spreekt het je aan?

Wil jij graag leren rijden van één van deze instructeurs? Dat kan! Schrijf je nu in voor een rijopleiding en stap direct zelf achter het stuur!