Lesregio

Wij bieden rijles aan in de gemeente Buren, Culemborg, Geldermalsen, Neder-Betuwe, Neerijnen en Tiel

Bij BOVAG Rijschool Michel van Eck bieden wij rijles in verschillende regio’s. Als BOVAG-rijschool verzorgen wij rijopleidingen voor de personenauto met een duidelijke visie welke zich richt op de klant. Met een hecht team met passie voor het vak werken wij gezamenlijk met jou naar je rijbewijs toe, met een persoonlijke aanpak en prettig contact staan wij altijd voor jou klaar.

Rijschool Michel van Eck is een snel groeiende rijschool en verzorgt rijopleidingen in diverse plaatsen binnen verschillende gemeenten. Er is daardoor altijd wel een lesauto in jouw buurt. Iedere lesauto bestrijkt een eigen regio, zodat jij de garantie hebt dat je iedere rijles persoonlijk les krijgt van je vaste en vertrouwde rij-instructeur.

Bij aanvang van je rijopleiding schatten wij je aanvangsniveau in en ontvang je een uitgebreid lesadvies zodat je weet hoeveel rijlessen je nodig hebt en welk lespakket het best bij je past. Door onze persoonlijke aanpak en werkwijze bieden wij je een rijopleiding op maat en heb je vooraf duidelijk inzicht in de kosten van je rijopleiding.

Tijdens je rijles oefenen we in Tiel als les- en examengebied, omdat deze stad snel en makkelijk bereikbaar is. Ook biedt Tiel alle soorten oefensituaties om je met succes op te kunnen leiden voor je rijexamen.

Gemeente Buren

Asch, Beusichem, Buren, Eck en Wiel, Erichem, Ingen, Kapel-Avezaath, Kerk-Avezaath, Lienden, Maurik, Ommeren, Ravenswaaij, Rijswijk, Zoelen en Zoelmond

 

Lees verder >

Gemeente Culemborg

Culemborg

Lees verder >

Gemeente Geldermalsen

Buurmalsen, Geldermalsen, Meteren en Tricht

Lees verder >

Gemeente Neder-Betuwe

Echteld, IJzendoorn, Kesteren en Ochten

Lees verder >

Gemeente Neerijnen

Est, Heesselt, Neerijnen, Ophemert, Opijnen, Varik en Waardenburg

Lees verder >

Gemeente Tiel

Kapel-Avezaath, Tiel, Wadenoijen en Zennewijnen

Lees verder >

PROEFLES?

Schrijf je nu direct online in voor een proefles en maak kennis met onze rijschool!

Aanmelden

SCHRIJF JE DIRECT IN!

Schrijf je nu direct online in en zet de eerste stap op weg naar je rijbewijs!

Inschrijven