Over ons…

 

Wie is Rijschool Michel van Eck? Leer ons kennen!

 

Met een hecht team met passie voor het vak werken wij gezamenlijk met jou naar je rijbewijs toe, met een persoonlijke aanpak en prettig contact staan wij altijd voor jou klaar.

l

Je krijgt bij aanvang van je rijopleiding een uitgebreid lesadvies, een rijopleiding op maat en vooraf inzicht in de kosten. Daarnaast werken wij met een online vorderingenkaart waarin alle handelingen op een overzichtelijke manier vermeld staan en die jij gemakkelijk kan inzien via de RijbewijsApp. Op deze vorderingenkaart worden je vorderingen per onderdeel bijgehouden door je instructeur. Op deze manier weten jij en je instructeur allebei precies hoe ver je gevorderd bent, en welke onderdelen nog extra aandacht verdienen.

Door het aanbod van diverse pakketten kunnen wij je een opleiding op maat aanbieden. Bij ieder voordeelpakket ontvangt je een online iTheoriecursus t.w.v. € 69,-. Deze online theoriecursus bestaat uit een digitaal lesboek welke is ingedeeld volgens 25 CBR categorieën waarbij elk hoofdstuk word afgesloten met een interactieve toets. Daarnaast kan je op een unieke manier het leren herkennen van gevaarlijke situaties aan de hand van 100 verschillende animaties voor het oefenen van gevaarherkenning. Na de theorie heb je de beschikking om 50 theorie-examens te kunnen oefenen op dezelfde wijze als bij het officiële CBR examen. Daarnaast tref je voor de praktijkinstructie 60 heldere en duidelijke 3-D films aan als ideale voorbereiding op de praktijklessen.

Wij rijden met luxe, comfortabele en rookvrije Volkswagen lesauto’s welke zijn voorzien van de meest uitgebreide opties zoals o.a. airco, cruisecontrol, elektriche ramen/spiegels en verwarmde buitenspiegels etc. De lesauto’s zijn dealer onderhouden en voldoen aan de strengste veiligheidseisen. Ook zijn onze lesauto’s in de winterse maanden standaard voorzien van winterbanden.

Om deze redenen sluiten onze lesauto’s dan ook perfect aan bij de eisen welke wij onszelf als rijschool stellen om aan de hoogst mogelijke kwaliteit tijdens je rijopleiding te voldoen.

Ben je dus op zoek naar een rijschool met oog voor de klant? Bel ons en maak een afspraak en start met je eerste rijles. Wij hopen je binnenkort bij ons in de lesauto te mogen begroeten. Mocht je eerst nog vragen hebben neem dan gerust contact met ons op.

PROEFLES?

Schrijf je nu direct online in voor een proefles en maak kennis met onze rijschool!

SCHRIJF JE DIRECT IN!

Schrijf je nu direct online in en zet de eerste stap op weg naar je rijbewijs!